brandblusser onderhoud 6 1024x576
Over Dalo Service

Over Dalo Service

Brandblussers

Onze brandblussers voldoen aan de hoogste normen. Als specialist in brandveiligheid streeft Dalo Service naar een totaal veiligheidspakket in producten, service en onderhoud, dienstverlening, keuringen, advies en trainingen op het gebied van brand en vluchtveiligheid. Ons serviceteam staat voor je klaar als het gaat om brand- en vluchtveiligheid.

brandblusser onderhoud 5 1280x720
over dalo 8 1280x720
demomiddag fluorvrij blusschuim bij spinel trainingscentrum 2
Dalo RIE 1024x614
  de eerste 15 minuten van een bedrijfsongeval zijn cruciaal 2 600x410
  Zelf ingrijpen

  De eerste 15 minuten

  De hulpdiensten hebben gemiddeld 15 minuten nodig om te arriveren. Je bent zelf verantwoordelijk om die tijd te overbruggen. Wij helpen je daarbij met de juiste producten, trainingen en onderhoud.

  Waarom de eerste 15 minuten cruciaal zijn
  over simplus 6 600x410
  Assortiment

  Onze producten

  Naast brandblussers biedt Dalo Service een zeer breed scala aan producten en diensten die verwant zijn aan brandveiligheid, preventie en persoonlijke bescherming. Dalo biedt een totaalpakket aan preventiemiddelen, zoals veiligheidspictogrammen, beveiligings- en alarmsystemen. Voor optimale veiligheid levert Dalo Service persoonlijke beschermingsmiddelen en een programma Arbo veiligheids- en BHV producten zoals reddingsvesten, verbandtrommels en oogspoelflessen.

  Ga naar ons assortiment
  over simplus 7 600x410
  Advies

  Niet één organisatie is hetzelfde

  Ook voor een gedegen advies ben je bij Dalo Service aan het juiste adres. Na een aantal inventariserende vragen kunnen wij al een passend aanbod voor je risico geven. En wanneer een bezoek aan je locatie nodig is voor meer duidelijkheid, zijn we snel bij je in de buurt. Brandbeveiliging schiet nog te vaak tekort bij bedrijven. En dat terwijl professionals van Dalo Service je die zorg uit handen kunnen nemen. Focus je op jouw bedrijf, dan focussen wij ons op je bedrijfscontinuïteit.

  Skg veiligheidsbeleid

  De SK FireSafety Group doet er alles aan om ervoor te zorgen dat we de gezondheid en veiligheid van ons personeel beschermen en de invloed van het milieu op onze activiteiten tot een minimum beperken.

  We streven er naar bij de uitvoering van alle werkzaamheden een hoog veiligheidsniveau te behalen door een proces van continue verbetering te volgen en alle relevante (inter-)nationale wetgeving, normen en beste praktijken waar uitvoerbaar na te leven.

  Om ons in staat te stellen deze verbintenis na te komen, zullen we:

  • Risico’s voor onze medewerkers en het milieu identificeren, deze beoordelen en beheersen.
  • Er zorg voor dragen dat onze activiteiten voldoen aan de geldende wetten en voorschriften op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu, en deze zo mogelijk overtreffen.
  • Zorgdragen voor gezondheid, veiligheid en milieutrainingen voor eigen personeel en dat van aannemers, en actief voorlichten over gezondheid, veiligheid en milieuaangelegenheden.
  • Er voor zorgdragen dat al het personeel bekwaam is voor de uitvoering van hun taken.
  • Een cultuur bevorderen waarin incidenten en bijna-ongelukken worden gemeld en onderzocht en daaruit geleerde lessen worden gedeeld door de hele organisatie.
  • Controles instellen om al het personeel dat betrokken is bij onze activiteiten te beschermen en vervuiling te voorkomen.

  Ons personeel moet redelijke zorg besteden aan de eigen gezondheid en veiligheid en de impact op het milieu minimaliseren door:

  • Het naleven van gezondheids-, veiligheids- en milieu-instructies en richtlijnen die zijn uitgegeven door het bedrijf.
  • Het melden en meewerken aan onderzoeken naar incidenten die mogelijk letsel, materiële schade of negatieve gevolgen voor het milieu hebben veroorzaakt of zouden kunnen veroorzaken.

  De Directie is er voor verantwoordelijk dat het bedrijfsbeleid wordt geïmplementeerd in de lokale organisaties. Deze beleidsverklaring zal regelmatig worden herzien om ervoor te zorgen dat deze nog steeds relevant is.

  Neem gerust contact op

  Vraag een offerte aan

  Type onderhoud