OVER DALO SERVICE B.V.

Dalo-Service-bedrijfswagen-bijgesneden
Dalo-Onderhoud-Brandblussers002-anoniem

Het hoofdkantoor van Dalo Service B.V. is gevestigd te Bleiswijk en heeft diverse servicepunten verspreid over Nederland. 

Naast het magazijn in Bleiswijk heeft Dalo Service ook een magazijn in Duivendrecht en Schagen.

Geschiedenis en groei

Dalo Service is officieel opgericht in 2003 na jaren lange ervaring te hebben opgedaan in de noodverlichting en brandbeveiliging. Sinds de oprichting kent Dalo Service een jaarlijkse authentieke groei van personeel en klanten. Door deze gestage authentieke groei kan Dalo Service zich optimaal focussen en ontwikkelen op de kwaliteit en serviceverlening om zich onderscheidend te positioneren in de markt.

Sinds 2021 is Dalo Service onderdeel van SK FireSafety Group.

Visie en strategie

Dalo Service is prestatie gericht op de kwaliteit van de producten en dienstverlening, de bekende “service “. Dalo Service opereert heel bewust als een no-nonsense organisatie, waarbij we als platte organisatie intern maar ook naar buiten toe flexibel, duidelijk en transparant zijn. Respect en toewijding voor onze medewerkers en klanten is bij Dalo Service heel belangrijk. Ook veiligheid en gezondheid is hierbij een belangrijk aspect. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu en streven naar duurzaamheid.

Kwaliteit

Dalo Service streeft dagelijks naar het leveren van de beste kwaliteit en service. Daarom zijn wij continu bezig met het beheren en verbeteren van onze processen en producten. Dit doen wij o.a. door interne audits, begeleiding en opleidingen. Tevens wordt onze organisatie en de geleverde prestaties regelmatig door onafhankelijke certificeringsinstanties getoetst zoals het KIWA NCP.

Veiligheid

De monteurs van Dalo Service zijn allen in het bezit van een REOB diploma, Onderhoudsdeskundige decentrale noodverlichting en VCA. Bovendien beschikken alle monteurs over uitstekend onderhouden en gecontroleerde persoonlijke beschermingsmiddelen uitrusting (PBM’s). Ook wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van goedgekeurd gereedschap, ladders, steigers of hoogwerkers.

Duurzaamheid

Als maatschappelijk verantwoord bedrijf houdt Dalo Service zich actief bezig met duurzaam ondernemen waarbij de mens, milieu en de profit met elkaar in evenwicht zijn. Ons bedrijfspand is voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Alle afvalproducten worden gerecycled, hiervoor is in ons bedrijfspand een milieustraat gesitueerd. Ook worden de producten zoveel mogelijk lokaal ingekocht waardoor het transport zo min mogelijk vervuilend is. Een recent voorbeeld daarvan is onze fluorvrije schuimblusser waarmee we de PFAS problematiek te lijf gaan. Daarbij komen onze hoofdproducten uit Nederland en Duitsland, wat de duurzaamheid en welzijn van de maatschappij zoals arbeidsomstandigheden ten goede komt.

 

BEKIJK ONZE OPENSTAANDE VACATURES