RISICO INVENTARISATIE EN EVALUATIE DOOR DALO

Als werkgever heb je de plicht om te zorgen dat je werknemers hun werk veilig en zonder gezondheidsrisico’s kunnen uitvoeren. Met de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) brengt je deze risico’s in kaart.

WIST je DAT DE RI&E EN HET PLAN VAN AANPAK VERPLICHT ZIJN?

Maar er is meer. Een veilige en gezonde werkplek zorgt voor tevreden medewerkers en betere prestaties door minder verzuim, verloop en werkdruk. Zo passagier alle puzzelstukjes in elkaar, dat wil je toch ook?

WIJ ONTZORGEN IN VIER STAPPEN

Veel bedrijven zien het opstellen van de RI&E als een taak. Dit komt gebruikt niet elk bedrijf een veiligheidskundige in dienst heeft, die voldoende kennis van zaken heeft. Bij Dalo hebben wij die kennis wel en daar kunt u van profiteren.

WIJ NEMEN DEZE TAAK GRAAG VAN je OVER EN ONTZORGEN je MAXIMAAL

Onze veiligheidskundig adviseur heeft een veiligheidsplan opgesteld, dat je bedrijf in slechts vier stappen naar een hogere veiligheidsniveau brengt. Wij voeren de RI&E uit, overleggen over het Plan van aanpak en assisteren je bij de uitvoering.

ONZE ADVISEUR STAAT VOOR je KLAAR

Voor onze serviceklanten is dit veiligheidsplan ook verkrijgbaar in een abonnementsvorm, in combinatie met onderhoudswerkzaamheden en BHV-opleidingen. Er zijn zelfs abonnementen om de RI&E gratis te laten uitvoeren.  Zo word je maximaal ontzorgt en heb je geen verrassingen achteraf. Wil je meer weten over de voorwaarden neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.