NOODVERLICHTINGARMATUREN

Wij installeren en onderhouden graag je noodverlichtingsinstallatie op basis van het SK assortiment ESKALED armaturen.

Eenvoudige installatie
De ESKALED noodverlichtingsarmaturen zijn zo ontworpen dat een snelle vervanging van bestaande armaturen mogelijk is. De hoge lichtopbrengst van de moderne LED technologie zorgt ervoor dat het verlichtingsniveau van de vluchtwegen en de zichtbaarheid van de vluchtweg-pictogrammen substantieel verbetert zonder ingrijpende aanpassingen van de installatie en zonder hak- en breekwerk.

In elk armatuur kan gekozen worden tussen permanente verlichting (voor het aanlichten van vluchtwegpictogrammen) of niet-permanente verlichting (voor vluchtwegverlichting, brandt alleen bij spanningsuitval).

SK heeft een uitgekiende reeks montagebeugels ontwikkeld waarmee de ESKALED armaturen op vrijwel elke plek gemonteerd kunnen worden. De armaturen hebben isolatieklasse II (dubbel geïsoleerd) zodat ze ook in een installatie zonder aarding toegepast kunnen worden.

In alle ESKALED armaturen worden industriële LED’s gebruikt van zeer hoge kwaliteit, in combinatie met uitgekiende, energiezuinige elektronica. Daardoor behalen onze armaturen een L90 B10 waarde van meer dan 100.000 uur!

Vluchtwegpictogrammen
Alle ESKALED armaturen kunnen voorzien worden van zelfklevende vluchtwegpictogrammen. Voor ESKALED armaturen die onder of in het plafond zijn gemonteerd, zijn design plexiglas pictogramplaten beschikbaar. 

Speciale uitvoeringen
Wanneer robuustheid en waterdichtheid (IP65) absoluut noodzakelijk zijn, is de waterdichte variant de juiste keuze. De onverwoestbare kunststof behuizing en kap kunnen tegen een stootje en ook een forse regenbui brengt dit armatuur niet van zijn stuk.

Voor installatie in bioscopen en theaters is ESKALED leverbaar met een zwarte behuizing.

Andere speciale uitvoering nodig? 

+ ESKALED FORTO voor extra lichtopbrengst vanaf grotere hoogte
+ ESKALED LUNA (nood)verlichting in trappenhuizen en gangen
+ ESKALED MAGNA grote armaturen vanaf 36 meter zichtbaar
+ ESKALED SAFEWAY (nood)verlichting inbouwarmatuur t.b.v. uniformiteit van het lichtplan
+ ESKALED STRATO slagvast en waterdicht, ideaal voor zware industrie, parkeergarages en voedingsmiddelenindustrie
+ ESKALED TWIN voor gerichte verlichting van de vluchtroute vanaf grote hoogte