EHBO EN AED

LAAT GELIJKTIJDIG MET HET JAARLIJKS ONDERHOUD VAN DE BLUSMIDDELEN EN NOODVERLICHTING OOK JE VERBANDDOZEN EN AED CONTROLEREN

EHBO verbanddozen

Tijdens eerste hulp zijn verbandmiddelen onmisbaar. De kwaliteit en de volledigheid van de inhoud van de BHV verbanddoos zijn belangrijk voor een eerste hulp. Voor de EHBO verbanddozen hanteren wij de richtlijnen van het Oranje Kruis. Hierdoor heb je in geval van een calamiteit altijd voldoende verbandmiddelen bij de hand.
Het jaarlijks onderhoud bieden wij aan voor vaste prijs per verbanddoos met modules voor de EHBO verbanddoos type BHV en de EHBO verbanddoos type B. 

Het jaarlijks onderhoud van de verbanddozen is inclusief:

  1. Rapportage.
  2. Up-to-date houden logboek EHBO-verbanddoos.
  3. Onderhoudsetiketten.
  4. Aanvulling verbandartikelen.
  5. Vervanging verbandartikelen.
  6. Voorrijkosten mits gelijktijdige uitgevoerd met het jaarlijks onderhoud blusmiddelen en/of noodverlichting.

Dalo Service levert ook EHBO artikelen zoals pleisterdozen (ook HACCP uitvoeringen) en oogspoelflessen.

 

AED

Een AED is nodig bij een hartstilstand. Er is dan sprake van kamerfibrilleren, een ernstige hart ritmestoornis. Bij kamerfibrilleren ontstaan er chaotische prikkels in het hart, waardoor de hartkamers niet meer samentrekken en geen bloed meer rondpompen. Het hart moet dan gedefibrilleerd worden, een soort ‘reset’ van het hart. Na de schok zijn alle hartspiercellen als het ware weer gelijk geschakeld en moet het hart weer gewoon gaan pompen.

Het apparaat bevat 2 elektroden die op de ontblote borstkast geplakt moeten worden. De AED analyseert het hartritme zodra de elektroden aangesloten zijn. Daarna geeft het apparaat gesproken opdrachten en/of beelden aan de hulpverlener. Het apparaat vertelt precies wat hij/zij moet doen, namelijk of doorgaan met reanimeren of een elektrische schok toedienen. De AED geeft alleen een schok als dat nodig is.

Dalo Service kan AED’s van diverse merken voor je onderhouden. Hierdoor ben je verzekerd van een goed functionerende AED in geval van een calamiteit.