BRANDBLUSMIDDELEN

Dalo Service

Brandblussers worden succesvol ingezet voor het blussen van beginnende branden. Meer dan 80% van alle branden worden met een draagbare brandblusser geblust! Dalo Service levert verschillende kwalitatief hoogwaardige BIO-schuimblussers, poederblussers en koolzuursneeuwblussers. Onze blusapparaten kenmerken zich door een hoog blusvermogen, enorme worplengte en een eenvoudig bedieningsgemak.

Uiteraard hebben onze brandblussers een geldig Nederlands typekeurmerk. De keuze van de te gebruiken brandblusser hangt af van de soort brand die geblust moet worden en de eigenschappen van de blusstof. Een onjuiste keuze en projectering van een bepaald type brandblusser heeft weinig effect bij blussing en kan zelfs zeer gevaarlijk zijn. Voor het maken van een optimale keuze geeft Dalo Service je graag een deskundig advies.

Door ons specialisme en vele jaren ervaring kunnen wij voor je het jaarlijks onderhoud van alle merken/types brandblusmiddelen uitvoeren conform de REOB-richtlijnen (en NEN 2559 en NEN-EN 671-3). Ook het onderhoud aan bluswagens voor grotere brandrisico’s is bij ons in goed handen en ook de droge blusleiding welke vaak in hoogbouw te vinden is nemen we mee in je jaarlijkse onderhoudsplan.