Welkom op de website van Dalo Service B.V.

Dalo Service, met de hoofdvestiging in Bleiswijk, is een landelijk opererende organisatie. Wij zijn een zelfstandige- en dynamische onderneming met een no-nonsens beleid en hebben meer dan 20 jaar ervaring in de brandbeveiliging, noodverlichting en brand- en ontruimingsinstallaties.

Dalo Service is lid van het N.C.P. (Nationaal Centrum van Preventie) en een REOB-erkend onderhoudsbedrijf. Wij voeren de controles uit overeenkomstig de NEN-EN 671-3 (brandslanghaspels), NEN 2559 (brandblussers), NEN 1594 (droge blusleiding) en NEN-EN 50172 (noodverlichtingssystemen voor vluchtwegen).

Met onze modern ingerichte servicewagens en REOB-opgeleide monteurs onderhouden wij elk type brandblusser, brandslang-haspel, droge blusleiding of noodverlichtingsarmatuur. Tevens tekenen en installeren wij brand- en ontruimingsinstallaties.

Naast controle, onderhoud, verkoop van blustoestellen, brandslanghaspels, droge blusleiding, noodverlichting en brand- en ontruimingsinstallaties, bieden wij u ook een groot assortiment BHV-materialen, EHBO-verbanddozen, oogspoel-flessen, branddekens, rook-, hitte- en koolmonoxidemelders, pictogrammen etc..